24 Ocak 2010 Pazar

Karlı günlerle devam..

Günaydın sevgili futbolseverler =)

Kar yağışı aynı yoğunluğuyla devam ediyor ve bu yüzden dünkü Beşiktaş-İstanbul BŞB maçını izleyemedik. Bu akşam oynanması beklenen Galatasaray-Gaziantepspor maçı da tehlikede. Maçın ertelenmesi Galatasarayın lehine olur; çünkü Kewell, Sabri, Gökhan Zan ve Afrika Uluslar Kupasında olan Keita kadroda yok. Galatasaray son 5 maçtır Antep temsilcisine yenilmiyormuş. Ama genelde zevkli ve gollü mücadele izliyoruz bu iki takım arasındaki maçlarda. Ama Keita ve Kewell ın olmaması biraz daha az oyunu durgunlaştıracak gibi. Yeni transferler Jo ve Neill de bu maçta oynamayacaklar. Reykard hazır olmadığını söyledi geçen günkü röportajımda. Maç saatini bekleyelim bence ve görelim bakalım.
Dünkü Manchester-Hull City maçıında Rooney kendinden geçti ve 4 tane golü aynı maçta attı. 4.golden sonra hakem santra yaptırmadan,topu eline alıp " maç burda biter arkadaşlar" dediği söyleniyor.
Bugün saat 15.30da Tuncay'ın takımı Stoke City - Arsenal maçı var.FA Cup ta hedefe ulaşmak için zorlu ama zevkli bir mücadele olacak ama Arsenal'in işi zor. Çünkü ben Tuncay'dan bir şeyler bekliyorum haberiniz olsun.
Ayrıca Ruud da Hamburg'la anlaşmış..Hayırlısı olsun..