27 Ocak 2010 Çarşamba

Böyle Dostun Olsun...


Hatırlayanınız vardır (sanki herkes 10 yaşında da), Chelsea'de kel bir forvet vardı. Hani o İtalyan olan...

Sampdoria'nın o enfes zamanlarında parlayan, sonra Juve'ye transfer olan, en sonunda da kariyerini tamamladığı Chelsea'ye gelen bir adamdı Vialli. Keldi, birçok İtalyanı düşünürsek, pek yakışıklı da sayılmazdı. Ama süper forvetti allah için. Çok uyuzluk yapmaz, topunu oynar, arada güzel goller atar (bilhassa aşırtma), atamasa asist yapar, onu da yapamazsa sorun yapmazdı.
Harika da bir kariyeri oldu abimizin, almadığı kupa kalmadı. Sağlam para yaptı ona da eyvallah. E normalde bu şartlarda ilgi manyağı, para ve şöhret delisi olmak gerekir. Ama o olmadı.
Bildiğiniz gibi, bizim de yazdığımız gibi, Ciro Ferrara Juve'deki koltuğundan olacak illa ki. Dedikodular bölümünde bir şey gördüm geçende; "Vialli, Ciro'nun koltuğuna talip". İtalyanlar da bizim gibi be arkadaşım, kardeşleri birbirlerine düşürürler evelallah.
Peki bu soru Vialli'ye sorulduğunda, o ne dedi biliyor musunuz? "Bunu yaparsam, kendimi bir arkadaşımın karısıyla yatmış gibi hissederim. o yüzden Ciro'nun yerine Juventus'un başına geçmem söz konusu bile olamaz".
Vay be abi, en asil duygunun insanıymışın...(yalnız tipin tam tersini söylüyo hocam onu diyeyim)
Not:Vialli en son 2001-2002 yılında Watford'u çalıştırdı. Şu anda İtalya'da Rıdvan Dilmen'lik yapıyor.

0 Comments: